Variatietip
Varieer in de soorten confituur, de combinatie van aardbeiconfituur met vanilledessert is ook heerlijk. Voeg vers fruit toe als garnituur.

Bereidingswijze
1. Schenk het vanilledessert in schaaltjes en bedek met een laag abrikozenconfituur.
Verkruimel de koekjes (in een keukenrobot of met een vork) en meng er met de handen de minarine door zodat een kruimelig mengsel ontstaat. Voeg de suiker en het kaneelpoeder toe en verdeel het kruimelmengsel over de abrikozenconfituur.
2. Laat de schaaltjes gedurende 10 minuten krokant worden in een op 200°C voorverwarmde oven en serveer warm.
Goed om te weten
Weet je hoe je suiker kan herkennen op de ingrediëntenlijst ?
In de lijst met ingrediënten wordt suiker aangeduid als suiker, sacharose, sucrose, glucosestroop, rietsuiker of bietsuiker.
De bestanddelen van het product staan in volgorde van hoeveelheid aangegeven ingrediëntenlijst. . .
Dus wanneer suiker bovenaan staat, betekent dit dat een groot deel van het product uit suiker bestaat.