top of page
Variatietip

 

Maak deze burgertjes eens met zalm, in miniporties is dit ideaal als gezond hapje op een feestje. Je kan deze visburger ook met aardappelpuree of citroenrijst en een ruime portie groenten serveren.

Gebruik koekjesvormen van hartjes of sterren, kinderen zullen er dol op zijn !

Wanneer je als avondmaal vis met aardappelen maakt, maak dan direct een grotere portie en bereid hiervan de visburgers voor de dag nadien.

Bereidingswijze

1. Stoom de visfilet gaar in een beetje water. Voeg peterselie, dille, citroensap, gekookte aardappelen, kappertjes en augurken toe en plet alles met een vork. Breng op smaak met peper.

2. Vorm 4 visburgers en haal deze door de bloem. Zet de burgers 1 uur in de koelkast.

3. Verhit de olie in een pan en bak de visburgers gedurende een 5-tal minuten aan elke kant.

4. Leg de pistolets onder de grill.

5. Leg er wat sla en tomaat op en hierop een visburger.

Goed om te weten

 

Wist je dat 1 augurk (20 g) slechts 1 calorie bevat ?

 

Het is een caloriearm en lekker, hongerstillend tussendoortje, en dit niet alleen voor zwangere vrouwen !

Wist je dat diepvriesvis ook erg gezond is ?

 

Deze vis wordt direct na de vangst schoongemaakt en diepgevroren waardoor alle essentiële voedingsstoffen behouden blijven.

bottom of page