top of page

"Ontvang gratis informatie, kortingsbonnen, producten en stalen bij uw diëtist"

“Diëtetische” keukenrecepten

 

Wij herhalen onszelf meer en meer, om gezond te zijn is het nodig om gezond te eten. Verwijder van uw menu vetrijke gerechten, te zoet, te zout, en verkies indien mogelijk biologische voedingsmiddelen. Herontdek op dit manier het plezier van evenwichtige maaltijden ! De diëtist is er om u te adviseren, Dieteo is er om u 2x per maand gezonde, gemakkelijke, snelle en laag in calorieën recepten aan te bieden.

Dieteo in samenwerking met de Diëtisten

 

Deze voedingsdeskundige is goed geïnformeerd om u op u weg te helpen en bij te staan bij alle gebeurtenissen van uw leven, omdat u zwanger bent, allergisch, diabetisch, om uw gewicht onder controle te krijgen of gewoon omdat u voor uzelf een gezondere eetstijl wenst. Uw diëtiste staat voor u klaar.

Sinds bijna 10 jaar werkt Dieteo samen met bijna alle diëtisten in België.
Deze voedingsdeskundigen zullen u de beste raad geven om uw doelstellingen te bereiken en ze op lange termijn te behouden.

Om u hierbij te helpen, zullen ze u gratis informatie, kortingsbonnen en gratis producten van bij Dieteo en zijn medewerkers verstrekken.

Gezondheidsnewsletter
 
Verkrijg gratis artikelen en onze Newsletter betreffende uw gezondheid die u zullen helpen om uw goede voornemens te behouden ! 
Dieteo en partners

 

Verkrijg regelmatig kortingsbonnen en gezondheidstips via uw Dieteo Newsletter en partners.

bottom of page